Cursussen

 

De kracht van het verbond, Tiberias

 

 

Hebreeuws en Grieks
Volgens de methode Murre biedt Tal Hashamayim cursussen Bijbels Hebreeuws en Bijbels Grieks aan voor beginners én voor gevorderden.

Bijbels Hebreeuws wordt aangeboden op klassikale wijze op locatie in Middelburg en omstreken. Een proefles bijwonen kan gratis in overleg met de cursusleiding. Daarna kan men beslissen of men mee wil doen.

In samenwerking met uitgeverij Skandalon bieden wij ook schriftelijke cursussen Bijbels Hebreeuws en Bijbels Grieks aan.

Hermeneutiek
Daarnaast verzorgt Tal Hashamayim cursussen op het gebied van Joodse en Christelijke traditie en hermeneutiek. Deze cursussen kunnen gevolgd worden zonder kennis van de Bijbelse grondtalen.

Alle cursussen staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in bovenstaande zaken en een open instelling heeft ten aanzien van de Bijbel en de Joodse gedachtenwereld. De leergroepen zijn niet verbonden met enig kerkgenootschap of religieuze, maatschappelijke of politieke organisatie.
Bij voldoende vraag zijn cursussen op maat mogelijk.

Cursusgeld

Cursussen en leerhuizen worden verzorgd door oud leerlingen van Tal Hashamayim. Voor deze lessen berekenen zij geen honorarium. Daardoor kunnen de kosten laag blijven, u betaalt enkel vergoeding voor gemaakte kosten, zoals zaalhuur, drukwerk en hulpmaterialen.
Personen die inschrijven voor twee of meer cursussen krijgen
10 % korting op het totale cursusgeld. Hetzelfde geldt voor inschrijving van twee personen tegelijk uit één huisgezin.

Wij stellen met nadruk dat iedereen – ongeacht zijn of haar financiële situatie – een cursus moet kunnen volgen. Indien men om wat voor reden dan ook niet in staat is om het cursusgeld en het lesmateriaal geheel of gedeeltelijk te betalen kan er altijd een regeling getroffen worden. Neem daarvoor contact op met de leiding.